Beachtenisový turnaj na podporu Hospice svaté Hedviky – neděle 11. 9. 2022

Neděle 11. 9. 2022 patřila ve sportovním areálu v Kladně Rozdělově již počtvrté benefičnímu turnaji na podporu Hospice svaté Hedviky. Dorazilo 7 týmů, aby podpořily dobrou věc a poměřily síly v plážovém tenisu.

Turnaj byl rozehrán podle pravidel plážového tenisu ve dvou skupinách. Hrálo se na dva vítězné sety a podle pořadí ve skupinách byly první dva týmy nasazeny do vyřazovacího pavouka, zbylé pak do tříčlenné skupiny. Nejlépe se pavoukem probojovaly dvojice RODINKA a VICHŘICE, které se ve finále utkaly o celkové první místo. Šťastnější nakonec byla RODINKA, která turnajem prošla bez porážky. O třetí místo se pak utkali TARBÍCI a dvojice KoNě. Celkové pořadí týmů najdete níže, ale ve skutečnosti nešlo ani tak o pořadí, ale o pomoc hospici. Děkujeme tedy všem hráčům za jejich bojovnost a úžasnou atmosféru a hlavně příspěvek ve formě startovného. Stejně tak děkujeme sponzorům, kteří věnovali ceny pro hráče – zejména Pivovaru Kladno Kročehlavy s.r.o. a MERCH#53 a také Café & Bistro Při Točně z Velkého Přítočna, kteří se postarali o fantastické občerstvení. 

Celkové pořadí dvojic:

1. Rodinka

2. Vichřice

3. Tarbíci

4. KoNě

5. Kudly

6. Vaše Kladno

7. Skorosto

Věříme, že se všichni dobře pobavili, že si užili boje na písku se sportovním nářadím, na které třeba nejsou zvyklí; doufáme, že všechny dvojice potěšily pěkné ceny, ale úplně nejraději jsme využili možnost předat zástupkyni Hospice svaté Hedviky vybrané startovné v celkové hodnotě 2.800 Kč. Děkujeme tedy všem hráčům nejen za jejich bojovné výkony, ale zejména za jejich příspěvky.

Pár fotografií najdete v naší fotogalerii.


Sdílet

Naši sponzoři:

Destro Správa bytového fondu Loap SBM Holding Group Tepo Penco Sevylor Coleman V.E. Group Campingaz

Dále nás podporují:

Kladno