Kladenští ORLI se představují!

Kdo se dnes zastavil v Rozdělovském sportovním areálu, měl to štěstí vidět v akci naše nové extraligové volejbalové družstvo a navíc poněkud netradičně – na písku. Kladenští ORLI k nám přiletěli v nové sestavě, zahráli si mini-turnaj v beachvolejbale, potěšili oko diváků i hráčů a hráček na vedlejších kurtech bravurní technikou, obětavými zásahy i vypracovanými těly :-).

Turnaj komentoval ten nejpovolanější, trenér Milan Fortuník – Forbes, po vyhlášení výsledků ještě jednou představil všechny hráče i nové trenéry a členy týmu a otevřel prostor pro dotazy diváků. Nutno říci, že byly pestré a některé od našich mladých hráček naše extraligové volejbalisty skoro i zaskočily :-). Ale nakonec ocenili všechny tazatelky krásnými dárky a hlavně mezi děti putovaly cenné trofeje - podepsané dresy, míče i šály. Samozřejmě nesměly chybět ani fotky na památku.

Bylo to skvělé slunečné odpoledne a my se už nemůžeme dočkat, až se zase rozběhne extraligová soutěž a budeme moci našim volejbalistům zafandit v hale.

Držíme palce, zlomte vaz!


Sdílet

Naši sponzoři:

Destro Správa bytového fondu Loap SBM Holding Group Tepo Penco Sevylor Coleman V.E. Group Campingaz

Dále nás podporují:

Kladno